Toegankelijkheid

This site uses the open source Content Management System Plone. It meets the Web Content Accessibility Guidelines (WCAG v2.0) level 'AA' for people with disabilities, including blindness and low vision, deafness and hearing loss, learning disabilities, cognitive limitations, limited movement, speech disabilities, photosensitivity, and combinations of these.

It is also accessible to content authors with disabilities per the level 'AA' Authoring Tool Accessibility Guidelines (ATAG 2.0).

Toegankelijkheidsverklaring

We hebben ons best gedaan om onze kennis en ons inzicht in de manier waarop verschillende mensen het internet gebruiken in te zetten om een website te ontwikkelen die eenvoudiger is voor iedereen om te gebruiken.

Validatie

We hebben gebruik gemaakt van ${xhtml} 1.0 en ${css} die voldoen aan de specificaties, zoals door de ${w3c} zijn opgesteld omdat we geloven dat gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid een solide basis moet hebben. Als er iets op deze website niet correct valideert, neem dan contact op met de Websitebeheerder en niet met het Plone Team.

We hebben ook getracht de AA Toegankelijkheid te bereiken, zoals gespecificeerd volgens versie 1.0 van de ${WCAG}. We zijn er echter van bewust dat een aantal van de punten van de ${wcag2} subjectief zijn - en hoewel we zijn ervan overtuigd dat we aan deze punten hebben voldaan, kan het zijn dat de interpretatie kan variëren